Vés al contingut

Espais Col·lectius per a la Comunitat

A la tarda del 2 d’abril s’ha realitzat la “Xerrada Espais Col·lectius per a la Comunitat” a l’Ateneu Popular 9Barris dins de les “Jornades Llibertat d’Expressió Llibertat de Creació”.

Ens aquesta Xerrada-Trobada han participat veïns i veïnes organitzats que estan donant sortida a projectes de Gestió Veïnal o Gestió Ciutadana situats en diferent moments i amb diferents marcs. Així gent de l’Harmonia de Sant Andreu, de la Lleialtat Santsenca, de La Farinera del Clot, el Ton i Guida a Roquetes , el Segle XX de la Barceloneta i de l’Ateneu Popular Barris han trobat punts en comú per continuar treballant per a la transformació social des del veïnat i l’autogestió de recursos públics.

La no presència dels Casal de Joves ha estat significativa. El Kasal Jove de Roquetes, el de Prosperitat i la Masia  de la Guineueta estan en procés de negociació de convenis de Gestió Ciutadana arris amb el districte de Nou Barris i la gent del Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia estan reivindicant la gestió de l’Espai Jove la Fontana i han estat desallotjats aquesta setmana de la plaça de Rius i Taulet per portar allí les seves activitats.

Estic més que segur que dintre d’un temps aquesta serà una realitat vigent a la ciutat de Barcelona on el repte de les entitats veïnals passarà per definir aquest marc de gestió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: