Vés al contingut

Acord per al manteniment del segon conveni col·lectiu del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya

llum
S’il·lumina el camí per tenir conveni al sector del lleure.

Fa un setmanes feia ressó de la situació de perill que viva el sector del lleure educatiu i sociocultural i de les mobilitzacions que s’estaven fent. I és que aquest mes de juliol “caducava” el conveni d’aquest sector laboral, igual que el d’altres. I gràcies a la darrera reforma laboral, en no acordar-se cap de nou (en això tenen molta responsabilitat les grans empreses del lleure educatiu), els que treballen al lleure passarien a dependre de l’estatut del treballador.

Ahir publicaven els mitjans oficials que els sindicats i patronal representats a la taula de negociació del tercer conveni col·lectiu del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya han arribat a un acord que reconeix explícitament la vigència de l’articulat normatiu del segon conveni, fins a la signatura del tercer. L’acord garanteix els drets laborals de 25.000 treballadors del sector a tot Catalunya.

Pots continuar llegint la notica del 3/24 aquí

Pots llegir la Plataforma SOS LLeure aquí.

One thought on “Acord per al manteniment del segon conveni col·lectiu del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: