Vés al contingut

Guerrilla de la comunicació: un de cada deu dentistes recomana xiclets amb sucre

manual-de-guerrilla-de-comunicacioDocumental, de l’any 2002, inspirat en el llibre Manual de Guerrilla de la comunicació pel grup autònom AFRIKA Luther Blisset/Sonja BRUNZELS. Amb treballs de RTMARK, The Yesmen, Les Agències, Adbusters, Billboard Liberation Front, New Kids On The Black Block, Les Entarteurs, Deportation Class and more.

La Guerrilla de la Comunicació entén els processos comunicatius com a llocs on es reprodueixen els sistemes de dominació de la societat. Les pràctiques que aquí es proposen juguen amb els codis dominants per obrir una bretxa que ens permeti posar en qüestió la gramàtica cultural naturalitzada i lluitar amb les armes de l’enemic en una guerra de guerrilles que es lliura a la batalla pel significat. (I si pot ser, o almenys, passar una bona estona). Distracció, sobreidentificació, detournement(desviació), impostura, creaciód’esdeveniments, subvertising, distanciament, mentida, reapropiació…

És que la millor subversió no és la d’alterar els codi en lloc de destruir-los? Roland Barthes.

Pots descarregar el llibre aquí.

Categories

Educació Social

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: