Vés al contingut

IIa Jornada del Col·lectiu de Professionals del Treball Comunitari: El professional com a recurs

treball comunitari17 d’abril de 2015, de 9 a 14h al Centre Cultural Albareda.

El fil conductor d’aquesta trobada girarà entorn la figura del professional del treball comunitari, tot donant continuïtat a la missió del Col·lectiu.

En el panorama de la intervenció comunitària a Catalunya és important recordar que el professional d’allò comunitari esdevé un recurs per al territori i per als grups amb els que hi treballa. En tant que recurs, és imprescindible que tingui clar quin és el seu posicionament professional vers la comunitat i en relació a les institucions contractants. Però també és necessari que compti amb un conjunt d’eines i habilitats que millorin i facilitin la seva tasca.

Per tot això, la II Jornada s’estructurarà en dues parts. A la primera part, es co-construirà un debat que posi llum als dilemes que apareixen quan parlem del posicionament professional, en la intervenció comunitària. La segona part de la Jornada tindrà un accent pràctic i formatiu. A través de l’organització de 4 tallers simultanis, els participants podreu apropar-vos a noves i innovadores eines per a l’acció.

Més info: http://professionalstreballcomunitari.org/jornades/jornada-2015/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: