Vés al contingut

Neix la revista “ART SOCIAL”

Art_Social_núm1 PortadaLa revista Art Social neix dins un projecte més ampli, l’associació Neret Social, que té com a objectiu principal promoure i visibilitzar l’art social. Es va gestar a partir de la I Trobada de Circ Social de Catalunya, promoguda per la Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), que es va celebrar l’any 2014 a l’Ateneu Popular 9Barris. En aquesta trobada es va manifestar la necessitat de disposar d’algún mitjà que dones veu al col•lectiu de professionals dedicats al circ social. El punt de vista de la Pili Serrat va contribuir a ampliar aquesta necessitat a tot el sector que fa un treball social i transformador mitjançant les arts, siguin escèniques, plàstiques, musicals o aplicades.

Per avançar en el seu objectiu, Neret Social planteja diverses activitats, entre elles Neret edicions, una editorial de contingut social que inclou en els seus projectes el de l’Art Social, en el que s’inscriu aquesta revista i altes publicacions encara en fase de producció.

Són moltes les persones que han participat d’una manera o altra en aquest projecte, però destaquem la col•laboració de Antonio Alcántara, Olga Vinyals, Aïda Ballester, Patricia Trujillo, Anna Rubio i Víctor Ruiz. També hi han col•laborat Albert Hosta i Adrià Campdepadrós en els aspectes tècnics, i Lola Renau en la coordinació i la direcció.

La Revista es publica en català i castellà, en paper i en format digital. Té una periodicitat quatrimestral, als mesos de febrer, juny i octubre.

Podeu trobar la revista al web: http://www.artsocial.cat.
També us podeu informar seguint al facebook: Art Social i al twitter: @artsocial_neret

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: