Vés al contingut

“Historia de much@s”. Parlem de bullying a Ciutat Meridiana

Arriba l’estrena de la sèptima temporada de Ciutat Esperança amb la presentació del projecte sobre bullying.

bullying_ciutat_meridiana

Després de treballar temes com els embarassos adolescents no planificats, la fotografia participativa i el racisme el grup de joves de Ciutat Esperança va decidir tractar el tema de l’assetjament entre iguals a l’escola durant aquest darrer any.

Diuen que “ha sigut un procés intens en el que hem après com funciona el bullying i ens hem endinsat en el món de les emocions i la violència per a poder tractar amb rigurositat aquesta temàtica“. El resultat ha estat la creació d’un curtmetratge basat en fets reals: “Historia de much@s”, un curtmetratge que vol conscienciar a la comunitat educativa i societat en general sobre els impactes de la violència entre iguals a l’escola. El curtmetratge ha sigut creat pel grup de joves de Ciutat Esperança i han participat de figurants joves de l’Escola Llop del Taga i del Centre Obert del Centre Cruïlla.

A més, durant l’estrena també podreu veure unes entrevistes que van realitzar el grup de joves al barri preguntant al veïnat què en saben sobre el bullying i un programa de televisió que vam gravar amb la comunitat educativa de Ciutat Meridiana per a debatre sobre aquest tema.

L’estrena s’emmarca en el projecte Ciutat Esperança, realitzat per elParlante amb la col·laboració del Pla Comunitari de Ciutat Meridiana, una iniciativa que va començar fa cinc anys i que vol potenciar l’esperit crític, l’expressió lliure, i la creativitat a través de l’audiovisual.

Us esperem el proper dimarts 20 de desembre a les 18h al Centre Cívic Zona Nord per a compartir aquesta trobada i un pica pica.

Categories

9Barris, Joves

Etiquetes

One thought on ““Historia de much@s”. Parlem de bullying a Ciutat Meridiana Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: