Vés al contingut

Els equipaments de caràcter sociocultural i els seus models de gestió

Actualment ens estem trobant amb una realitat creixent  en la que associacions veïnals o culturals volen gestionar equipaments públics de caràcter sociocultural. Algunes entitats porten més de trenta anys en aquesta línia i altres ara comencen a veure les possibilitats des de l’acció comunitària. Aquest text té la vocació de ser una aproximació que aporti elements per facilitar la construcció del discurs col·lectiu al voltant del model de gestió i la capacitat transformadora dels equipaments socioculturals.

Quan parlem d’equipaments de caràcter sociocultural ens estem referint a llocs de trobada i relació dotats d’infraestructura i recursos per oferir eines que potenciïn l’autonomia personal i fomentin la implicació del veïnat, sense discriminació, en la vida comunitària a través de la participació i la cultura.

One thought on “Els equipaments de caràcter sociocultural i els seus models de gestió Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: