Vés al contingut

Una aposta per les polítiques de joventut a Montcada i Reixac

Aquest dies en el que els mitjans de comunicació fan una descripció desoladora de la situació dels joves i el Conseller Mena els envia a posar cafès a Londres ha estat un alegria trobar en la foto de portada del periòdic de la Veu de Montcada el 10è aniversari del Casal Jove Can Tauler. Espai de titularitat municipal que aglutina i dinamitza diferents accions a nivell de joventut del municipi.

Can Tauler s’ha consolidat, en aquests 10 anys, com un espai de trobada pels joves. Foto : Can Tauler

Ha estat una alegria perquè significa que el municipi aposta per les polítiques de joventut i pel treball en i des dels joves. Una inversió i no una despesa que diríen des de l’Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut – ACPPJ.

En altra moment històric no tindria més rellevància però avui en dia es difícil de trobar aquestes coses. Segurament les polítiques de joventut de Montcada no arribaran  a tot arreu on voler arribar, ni donaran veu a tots els joves del municipi organitzats o no. Hauria estat interessant l’opinió de l’Assemblea de Joves o obrir una línia d’intervenció al barri de Can Sant Joan, que tant ho necessita.

El que està clar és que són 10 anys de Can Tauler i són 10 anys de treball amb i des dels joves, i això és per felicitar!!! Per felicitar a tots els professionals i joves que han construït aquests deu anys i que han aconseguit que Can Taulell sigui portada. Per molt més anys!

Per veure la notícia a Internet: Can Tauler celebra el seu desè aniversari amb una programa d’activitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: