Vés al contingut

Nosaltres les persones podem

Una interessant iniciativa que pretén recuperar des de la ciutadania un edifici històric a Sevilla.

pumarejo 2La Campanya Ho Fem Nosaltres és un genuí exemple de com la societat civil pot treballar conjuntament per al Bé Comú mitjançant la participació de tots i totes.

Aixi ho expliquin a la seva web: “La Casa del Pumarejo és un senyorial edifici, de gairebé 2.000 m, situat a la zona nord-oriental del nucli antic de Sevilla, amb façana al seu node social: la plaça del Pumarejo. En els seus gairebé 250 anys ha passat per moltes mans, públiques també, i albergat molts usos, coexistint en l’últim segle el residencial (de lloguer) amb el comercial, cultural i associatiu. Una casa de gran valor patrimonial i tirada per al veïnat.

La situació actual de la Casa gran del Pumarejo és un cas simbòlic del laboriós procés d’empoderament de la societat civil. Aquest exemple concret nua els discursos demagogs més en voga, qualsevol sigui el seu color polític, respecte al creixent paper de la participació ciutadana en la nostra societat. Durant anys, aquesta falta de sintonia amb la gestió ciutadana havia estat tapada amb un reguitzell de subvencions que amagaven sovint un servilisme corruptor. Ara ni això. Abordem en aquesta presentació alguns d’aquests aspectes més ressenyables, amb la figura del Pumarejo com tela de fons.”

Per més informació i col·laborar: http://www.lohacemosnosotras.org/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: