Vés al contingut

“No deixaria mai de ser educador social perquè…”

Els del CEESC no paren!. Avui pel dia de l’Educació Social ens han convidat a prop de 20 blocs a formar part del Carnaval de Blocs de la setmana de l’Educació Social (#edusoday #Setmana). La idea és que totes parlem del mateix tema: “No deixaria mai de ser educador/a social perquè…

I en el meu cas tinc que dir:

  • És des de petit: des de jovenet he viscut el món de l’educació, de la cultura, de l’autogestió i la transformació social a un barri obrer. Passar per Casals de Joves autogestionats pels mateixos joves em va permetre obrir un mon nou. Tenir veu, decidir i fer quan el món normal em demanava el contrari.
  • És professió i ofici: el visc com el que sé fer i conec. Ho he realitzat tant de manera remunerada com voluntària. Aplico els meus coneixements allí on vull, puc o em deixen. En alguna època he treballat remunerat d’ajudant de peó de paleta alhora que estava en un centre de voluntari amb funcions pròpies de l’educació social , en altres ho fet a l’inrevés i en la majoria de vegades he fet d’E.S. voluntari en un lloc i alhora remunerat en un altra.
  • És profundament polític: treballo per donar eines per l’autonomia i la responsabilitat a les persones i els col·lectius per la millora de la seva qualitat de vida i per la transformació de la societat. Conèixer la realitat, organitzar-se i transformar-la en valors com el suport mutu, la solidaritat, la cooperació… A lo Freire!
  • És vocacional: m’agrada fer-ho, em fa sentir bé i tinc la sensació de construir el món i la vida que m’envolta en relació als valors en els que crec.

Si et quedes amb ganes de més aquí pots veure la resta del programa d’actes de la setmana de l’Educació Social!

Bon dia de l’Educació Social! Avui i sempre!

CarnavalBlocs_cat2

One thought on ““No deixaria mai de ser educador social perquè…” Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: