Vés al contingut

Les pistes de skate de via Favència han estat defensades i construïdes per molts joves #HellCurving9b

Article publicat a la web de Kasal Jove de Roquetes.

Era l’any 2001 quan s’iniciaven les obres d’ampliació de la Línia 3 del metro entre Montbau a Canyelles. Per a això l’ajuntament li havia concedit a la constructora les pistes de Skate de Via Favència com a lloc per emmagatzemar el material d’obra.

La gent jove del barri no ho va dubtar ni un moment. La tarda del mateix dia que la constructora va començar a posar les tanques prop de 80 persones les van tirar al terra. Hi havia joves que patinaven o paraven a les pistes de Skate, joves del Kasal Jove de Roquetes , joves de Can Masdeu i joves a títol individual.

El posterior suport de l’Associació de Veïns de Roquetes va ser crucial perquè el magatzem es desplacés a l’entrada del parc de la Guieneuta i així seguir gaudint de les pistes.

Moltes coses han passat per les pistes , es va crear DEH , es va fer el 1er Hell Curving es van fer obres, la formigonera, es van fer rampes, van marxar i van venir col·legues, es van rebre multes , va sortir a la premsa,… El que està clar és que la feina que estan fent avui els joves de les pistes amb els skaters majors, amb el Kasal de joves i la resta d’associacions del barri és molt potent. Estan mantenint l’esperit de lluita i autogestió a través de l’ skate que s’ha dut a terme durant molts anys. Els que ens vam fer grans podem estar molt orgullosos i donar tot el suport a la gent que segueix construint diàriament les pistes i el barri ! !

Antonio ” Jese”, Ramiro Bravo , Mario Sebastià , Fran Martin , Albert Marin , Guillem Marin , Hector Martinez , Carlos Pérez , Alex del Pi …” Hell Curving 9Barris “

Si ho vols veure en directe arar tens l’oprtunitat amb el HELL CURVING 2013!

Patina i lluita ! !

hell curving 9barrisCategories

9Barris, Joves, Participació

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: