Vés al contingut

El vídeocurrículum a l’Educació Social

El vídeo currículum és una breu gravació audiovisual a la que presentem el nostre perfil professional a un possible ocupador. És una mena de “vídeo promocional” que té per objectiu, igual que el currículum tradicional, aconseguir una entrevista de selecció. L’hem d’enmarcar en les noves eines multimèdia que poden ajudar-nos en la nostra recerca de feina o millora professional. I com a tot és necessari fer-ho amb planificació.videocurriculum_educacion_socialAl món de l’Educació Social comença a aparèixer a algunes propostes ben divertides i creatives. L’educador social i autor de les #edusosentrevistes Miquel Rubio va fer un vídeo on la seva àvia era la protagonista i va aconseguir certa repercussió mediàtica. L’educadora social i creadora de Matraka Associació Mercè Aranda va fer el vídeo a través de l’art i en companyia de la seva filla. Són primers esbossos d’aquest pràctica en un sector que queda molt lluny d’altres on el vídeocurrículum s’utilitza molt i que ha tingut gran èxit de difusió -no sé si també de feina- com el vídeo de la professora Núria Fusté Massana que en cinc dies va rebre 5000 visites i va ser noticia als mitjans.

Vídeocurrículum de Mercè Aranda

Vídeocurrículum de Miquel Rubio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: