Vés al contingut

Un Educador Social a #Gamonal

Educador Social a Gamonal
Oscar és el primer per l’esquerra. Educaddor Social a Gamonal

Es diu Oscar. Té 41 anys, és educador social i psicòlog especialitzat en joves. Alguns d’ells han estat en primera fila a las protestes veïnals del barri de Gamonal de Burgos. Les seves paraules són clares i dóna llum a la situació des de la perspectiva educativa i social. Oscar és molt clar i coneix molt bé la realitat d’on treballa. Gràcies Oscar per dir les coses com les veus i les vius. Pots llegir a l’Oscar aquí.

I és que l’altra dia a twitter @educadormenores va compartir l’article on surt l’Oscar. Era al diari el Mundo i parlava de les lluites veïnals al Barri de Gamonal. És un article més ampli en el que parlaven diferents persones. Després @educadormenores preguntava: “Y ahora bien, los Educadores estamos llamado a animar la revolución social con la gente (menores, familias) que día a día trabajamos”  La meva resposta va ser:  “Herramientas para análisis crítico de la realidad, y para poder cambiarla de forma colectiva. Poder ser personas autónomas

I tu, què en penses?

educador social en Gamonal

One thought on “Un Educador Social a #Gamonal Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: