Vés al contingut

El Mapa de l’Animació Sociocultural de Catalunya

mapa_animació_sociocultural_catalunyaDes de la Coordinadora per a l’Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT)  hem dissenyat l’eina “Mapa de l’Animació Sociocultural de Catalunya”, un mapa que permetrà a qualsevol entitat, institució, programa i professional donar a conèixer el projecte relacionat amb l’animació sociocultural en què estigui treballant i conèixer què s’està fent en el territori. La finalitat és que mitjançant aquest mapa puguem estimular el treball en xarxa i crear sinèrgies entre tots els agents que estem implicats en el món de l’Animació Sociocultural a Catalunya.

El funcionament és molt fàcil. Cal entrar aquí. I si voleu que la vostra entitat, empresa, institució o organisme estigui inclosa al mapa, us haureu d’enregistrar i a partir d’aquí cliqueu al formulari i l’ompliu. En pocs dies se us validaran les dades i apareixereu al mapa si heu acceptat l’autorització de publicació de les mateixes.

Per conèixer els projectes i dades de les entitats incloses, només cal que cliqueu a la senyalització d’ubicació i cliqueu el nom de l’entitat. Se us desplegarà la base de dades que aquesta ha introduït. Esperem que aquesta eina us sigui de molta utilitat i us convidem a que en feu la màxima difusió possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: