Vés al contingut

Benimaclet està molt viu

Anàrem a conèixer i a compartir els projectes socials i culturals amb els companys del barri de Benimaclet a València. La nostra sorpresa ha estat agradable. Ja ens ho ensumaven que hi havia quelcom d’especial i així ha estat. Una gran organització veïnal i molta cultura a cada cantonada.

Vam poder conèixer i menjar al Centre Social Terra, van participar de la Universitat Lliure, van visitar l’AVV de Benimaclet, el horts que han okupat a terrenys del BBVA i el gran projecte que han muntat al voltant, el Centre Social Anarquista l’Horta que treballa em xarxa amb l’institut del barri entre altres, i vam gaudir del toc de sortida del Carnestoltes comunitari a la porta de l’Assemblea de Veïns de Benimaclet. Tot això en 48h. Uau!

El nom que té la Plataforma del barri té tota la raó: Benimaclet Viu!

Benimaclet Viu 2014 (8)El viatge l’hem fet el Carlos Pérez del Kasal Jove de Roquetes, el Xavi Artal i l’Antonio Alcántara de l’Ateneu Popular 9 Barris. I no van poder baixar el Charles de Prospe i l’Amparo de l’AVV de Roquetes. Allí ens vam trobar amb en Carles Monclús, família i amics i també amb l’Empar Navarro, professora a Nou Barris i veïna d’Alboraia (pegada a Benimaclet).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: