Vés al contingut

BICI Jornades DIY. Els Bicitallers d’autoreparació s’organitzen.

Des de fa uns vuit anys el barri de Verdun, al districte barceloní de Nou Barris els amants de la bici poden arreglar-se-la, aprendre noves reparacions, compartir, ensenyar i a més sense diners. Utilitzant el bescanvi.

Aquest és un dels projectes als que li tinc especial estima. El vam començar fa 8 anys a Roquetes. Els inicis van ser en el soterrani d’un centre cínic on estava el Kasal de Joves del barri i en el que es movien moltes rates com conills. Fins que un bon grup de joves vam decidir okupar un solar al carrer Joaquim Valls per tirar endavant el projecte en millor condicions. Anys de projecte educatiu, bicicercaviles, amics/gues,… i del col·lectiu Biciosxs.

Desenes de veïns vam poder aturar el desnonament un dia però al segon intent el local de Joaquim Valls es va perdre. Continua el solar. Des d’allí el projecte es va desplaçar al CSO 3 Voltes Rebel i finalment l’Edifci 15-O. On encara continua el taller i des d’on ens conviden a aquestes Jornades fetes conjuntament ab el bicitaller de l’Hospitalet situat a l’Astilla.

Bicicartell_color_72dpi  https://twitter.com/biciosxs

https://www.facebook.com/events/664846216884544/?ref=ts&fref=ts

Aquí una notícia del 2008 que explica molt bé el projecte d’aquell moment

Als 6 mesos de funcionar al c/Joaquim Valls

Els primers dies de treball a l’adeqüacio del taller de bicis al c/Joaquim Valls.  Al 2006.

I aquí és tot!

Categories

9Barris, Joves

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: