Vés al contingut

[Vídeo] Treball Final de Grau en Educació Social “Capital Social de Can Sant Joan – Fes APS”

Vídeo resum del que ha estat el Treball Final de Grau en Educació Social, anomenat “Capital Social de Can Sant Joan- Fes APS” realitat per Laura Terol a l’Universitat Autònoma de Barcelona. Arrel del projecte La Murgueta de l’AE El Turó com a intervenció del treball i contextualitzat al barri de Can Sant Joan del municipi de Montcada i Reixac.

Personalment, m’ha encantat perquè ajunta l’Educació Social, el barri on ha crescut la meva companya –Sara- i on fa cinc anys que vivim. El vídeo mostra la rica realitzat social, educativa, cultura i comunitària que té el barri.

Gràcies Laura!

Laura Terol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: