Vés al contingut

The Rigodonians: Suor, ball, bona música i millor energia

Aquesta parella són pura realitat. Res d’artificis. Suor, ball, bona música i millor energia.

The-RigodoniansEl 2011 comença una nova aventura amb el vinil com a protagonista. Un projecte dut a terme per el Rodri i el Pablo titulat “The Rigodonians” que porta com a senyal d’identitat la llegenda “… la volta al món en 80 discos“.

Un selector, un presentador i dos col·leccions de discos diverses que naveguen en l’ahir i l’ avui de la música amb qualitat amagada en les més inversemblants calaixeres de botigues, mercats i cabines de dj abandonades. Des del Funk fins a la Bossa, passant per Calypso, Rythm & Blues, Cumbia, Northern Soul o Spanish Bizarro. Un projecte espectacular dins i fora de la pista de ball.

Durant aquests anys han passejat les seves maletes per nombrosos clubs, esdeveniments i festivals de l’Estat així com una residència mensual des de l’any 2012 al club “Canibal Sound System” de la històrica sala barcelonina “Apolo”.

Contacte: twitter / / facebook / / therigodonians@gmail.com / / 630 418539

Categories

Cultura

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: