Vés al contingut

Què vol dir #NouBarrisNoEsDesnona?

L’Alba (@sssanjur), una jove del districte barceloní de 9Barris, explica clarament el significat de #NouBarrisNoEsDesnona .

Nou Barris no es desnona vol dir cafè ben carregat al matí. Vol dir solidaritat, des de Sants, Sant Andreu, Terrassa, Sabadell, Caldes i Maresa. I més. Vol dir paraigua i mitjons mullats. Vol dir autoorganització veïnal, insubmissió i desobediència. Vol dir crits de ràbia, llàgrimes corrent frenèticament per les galtes i somriures còmplices. Vol dir fer amics amb gent que coneixes de fa cinc minuts. Vol dir desvirtualitzar lluitadores. Vol dir suport mutu en forma d’abraçada. Vol dir defensar-nos de la criminalització de la pobresa, la precarietat i de la misèria. Vol dir posar cara al capitalisme i la repressió: mossos, urbana i comitiva judicial. Vol dir crear de la mà de l’Ateneu Popular, la Trobada, el Tres Voltes, l’Assemblea de Joves, Arran, el Col•lectiu i 500×20. Vol dir Nou Barris Cabrejada diu Prou. Vol dir que ens hem plantat: que no volem aguantar més, que no podem aguantar més. Nou Barris no es desnona vol dir dignitat, legitimitat i orgull de classe. Nou Barris no es desnona vol dir memòria històrica: recordar d’on som i d’on venim. Vol dir més lluita al carrer i menys poltrones. Vol dir sobirania.

Vol dir nenes i nens creixent sans i feliços, joves dirigint les seves vides, pares i mares que poden dormir a les nits. Vol dir legitimar okupacions i qualsevol mena de via per tenir un sostre digne, una vida digna.

Nou Barris no es desnona vol dir tancar el puny. Nou Barris no es desnona vol dir que Nou Barris no es desnona i punt.

[Nou Barris, 03/11/2014 @sssanjur]

Fotos de Lambert Torres

Categories

9Barris, Participació

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: