Vés al contingut

L’Equitat és el tema de la 9ena Escola d’Estiu de la Zona Nord de Nou Barris

equitatLa equitat és el concepte sobre el que treballarà l’Escola d’Estiu. Tres dies d’aprenentatge col•lectiu que pretenen extreure coneixement des de la pràctica als barris de Vallbona, Torre Baró i Ciutat Meridiana. Els seus objectius són aprofundir en el significat del concepte d’equitat, detectar elements del sistema socioeconòmic que, estructural o simbòlicament, influeixen en les condicions d’equitat, per analitzar-los i denunciar-los; conèixer les nostres possibilitats (coneixent propostes i pràctiques) per promoure l’equitat des del nostre àmbit d’acció i revisar les actituds personals que ens allunyen de l’horitzó de l’equitat (prejudicis, desconfiança, baixes expectatives, etc.).

L’Escola l’organitza 033 educa. Un xarxa que neix de la iniciativa d’una colla de mestres, educadors i educadores, que treballem a Zona Nord de Nou Barris i que té per lema “El treball en xarxa transforma l’entorn”.

Categories

9Barris

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: