Vés al contingut

Una escoleta de cinema amb ulls d’infant

Al districte barceloní de Sant Andreu ha nascut l’escoleta de cinema per a infants. Les seves motivacions són la creació audiovisual i els infants però també les emocions, l’entorn i la comunitat. La programació de l’escoleta de cinema funciona d’octubre a juny, per trimestres però també amb una progressió al llarg de tot el curs. Es tracta d’un espai adreçat a infants a partir de 6 anys en el qual cerquen el desenvolupament de la seva expressió i creativitat mitjançant el joc, la relació, el diàleg i la narrativa audiovisual.

Amb ulls d’infants

Ho fan des dels punts de vista dels infants, amb un acompanyament respectuós, l’assumpció de responsabilitats i la presa de decisions. Descoberta i diàleg, emocions i entorn, espai individual i comunitari són els grans eixos del procés d’aprenentatge.

Les càmeres, els micròfons, el guió, l’atrezzo, la banda sonora, el muntatge… Aprenen tot el que implica un procés de creació audiovisual, des de la primera pluja d’idees fins a l’edició final.

La iniciativa està liderada per una cooperativa formada per equip de professional de les arts audiovisuals i plàstiques, especialitzat en l’àmbit comunitari, socioeducatiu i del lleure. En les seves paraules “ es tracta d’una iniciativa socioeducativa on esperem reflectir la nostra experiència, però també els nostres valors. Uns valors que considerem claus com la llibertat, la qualitat, la sostenibilitat, la proximitat o el respecte per la diversitat, donant especial rellevància a la creativitat i el treball en equip des d’una perspectiva dialògica i comunitària”.

Per a més información: http://escoletadecinema.wix.com/escoleta-de-cinema

Categories

Educació Social

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: