Vés al contingut

Be Youth Worker Today: un punt de trobada per compartir passions i reptes

La ciutat de Barcelona acollirà durant els dies 25,26 i 27 de novembre el projecte Be Youth Worker Today – BYWT adreçat als professionals del treball amb joves. Està impulsat per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) i compta amb una proposta de treball molt participativa destinada a crear xarxa i veure l’estat actual d’aquesta activitat a diferents països europeus. El seu coordinador Carles Vila explica que “s’ha utilitzat el vocable en anglès perquè la proposta s’ha fet extensiva a altres països europeus, i comptarem amb la presència de youth workers –treballadors juvenils- de Alemania, Grècia, Tèxquia, entre molts altres.”

A l’actualitat existeix una gran diversitat de professionals del treball amb joves que desenvolupen la seva activitat en àmbits, disciplines, perspectives i institucions diferenciades i alhora no tenen un coneixement mutu, ni coordinació, ni treball en xarxa entre ells, més enllà de les administracions, empreses o entitats en les quals treballen.

Algunes estan contractades per l’administració local, directament o a través d’empreses de serveis socioeducatius, i estan ubicades en serveis que depenen de les regidories de joventut (tècnics de joventut, dinamitzadors juvenils, informadors juvenils), de Benestar Social (educadors socials, educadors de carrer), de serveis de Salut i plans de prevenció de drogodependències, de serveis d’orientació i assessorament sociolaboral, etc. Altres estan contractades per entitats (associacions sense ànim de lucre, fundacions, coordinadores, ateneus, etc) i desenvolupen projectes amb subvencions públiques i altres fonts de finançament en una gran diversitat de centres i serveis (CRAE, UEC, Centres Oberts, IES, etc etc etc).

Ara tots ells, si volen, tenen un punt de trobada per compartir passions, reptes i objectius.

Per a més informació:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: