Vés al contingut

SERÀS CAPAÇ DE SALVAR EL TEU POBLE? SmileUrbo és un innovador joc de rol interactiu

presentacio_smileurbo_cat-1Imagina que vius a un petit poble en un país en vies de desenvolupament; potser ets un agricultor, un mestre o un propietari de mercat. En els darrers anys, la comunitat ha hagut de fer front a moments molt complicats. L’atur és molt elevat, la gent està emigrant i la taxa de mortalitat infantil ha augmentat dràsticament a causa de la contaminació del llac.

Un dia, un inversor d’un país desenvolupat arriba al poble amb una proposta per comprar un tros de terra i construir-hi un hotel. Arribats a aquest punt, us correspon a tu i a la resta de la comunitat discutir, comprometre-us i decidir el futur benestar de tots. Quines decisions prendreu i com afectaran aquestes decisions la teva prosperitat com a individu i el desenvolupament general del poble?

SmileUrbo és un joc de simulació interactiu

smile-urbo-1434973297332Dissenyat a Catalunya vol ensenyar els jugadors com afrontar els reptes del món real. A través de la participació del grup i la presa de decisions, es forma en habilitats de comunicació, resolució de problemes, cooperació, gestió del temps i negociació.

Mitjançant la pràctica de les habilitats socials necessàries per treballar en grup de manera eficient, es contribueix a la creació d’equips i comunitats més forts, centrats a buscar el benestar col·lectiu i la sostenibilitat del planeta. SmileUrbo és una gran eina per a les institucions educatives, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

Més info:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: