Vés al contingut

Seminari de Facilitació Visual. Eines per a la participació

El 28 i 29 de maig es realitza un seminari amb Sara Seravelle sobre Facilitació Visual al Centre Cívic de Baró de Viver de Barcelona.

Facilitacio_Visual_Seminari_Maig_Barcelona

Descarga aquí el programa

La Facilitació visual expressa gràficament conceptes verbals, són eines  que permeten filar, projectar i desenvolupar una idea amb més claredat i eficàcia, ja sigui en grup o com a individu. Això es dona ja que activa tot el potencial del costat dret del cervell que fixa les imatges i les connexions després que aquestes es donin.

L’objectiu del seminari és establir els conceptes clau i desenvolupar ràpidament estratègies de treball. La Facilitació visual és molt útil per a aquelles que treballen amb grups, aquelles que utilitzen presentacions, s’ocupa també de la narració d’històries, de la co-creació d’idees, del desenvolupament d’estratègies; també pot ser molt útil per aquelles persones que treballen a les aules o es dediquen a l’ensenyament, per als i les estudiants, així com també per aquelles que volen simplement concretar i organitzadora els seus propis pensaments o allò que escoltem.

Per subscriure’s és important omplir el següent qüestionari: https://docs.google.com/forms/d/1PZPdQK9aCWQdG6NAjPnFIEW1WNOuRyj9PhCOS3mKcOI/viewform

Aquí tens la pàgina de Facebook on anirem penjant informació, exemples, si us plau, ajuda’ns a que la gent la conegui afegint-te i convidant a aquells o aquelles que creguis que els hi pugui interessar: https://www.facebook.com/events/1307696799257463/

i per últim, aquí pots veure un vídeo de Sara (em sap greu que no l’hem pogut subtitular, està en italià, però crec que es pot entendre)

One thought on “Seminari de Facilitació Visual. Eines per a la participació Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: