Vés al contingut

Llibre previ «Animació Sociocultural i mobilització social» #ASCMobilitza

Ja pots llegir el llibre “Animació Sociocultural i mobilització social”. És el llibre previ a la jornada del mateix nom que estem fent el dissabte 5 de novembre a l’Ateneu L’Harmonia. El llibre compta amb els texts i les idees que els ponents de l’acte volen aportar.  I és llibre previ perquè després de la jornada volem fer un altre amb els debats i conclusions que surtin. Pensem des de la CASC_CAT que és una manera ben guapa de generar relat des de la pràctica.

Des del meu punt de vista, l’Animació Sociocultural necessita reprendre el seu objectiu transformador i adaptar-se als temps que vivim. Així ho apunta i molt bé l’article que hi ha al llibre de la Pilar Figueras. O comentaris com el del Carles Monclús quan diu “parlar d’animació sociocultural és més parlar de política que de tècnica; a favor de qui estem i en contra de quins interessos estem; en definitiva, quins somnis tenim i quina societat volem construir.”

El pots llegir clicant a la imatge. Que ho gaudiu!

animacio_sociocultural_mobilitzacio_social

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: