Vés al contingut

Una xarxa educativa que crida #ObrimFronteres

obrim_fronteresFa massa temps que estem patint una crisi humanitària a escala mundial. Milions de persones marxen dels seus països fugint de la guerra, de la fam o la vulneració dels drets humans i quan arriben els tanquem les portes. Per això, un grup d’entitats del món educatiu han impulsat la xarxa #ObrimFronteres per articular recursos, propostes, col·laborar i difondre tot el que està passant per crear més consciència entre infants i joves i, de retruc, a tota la societat.

Amb aquest objectiu, i coincidint amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), es convoquen un seguit d’actes reivindicatius durant la setmana del 10 al 18 de desembre.  El treball de la xarxa vol que vagi més enllà i seguiran enfortint la feina conjunta després de la setmana d’accions educatives. Pots veure el llistat de les escoles i entitats que s’han adherit a la Xarxa aquí , i també pots afegir-te mitjançant aquest formulari.

En aquest marc, des de 9barris Acull, Assemblea Groga de 9Barris, i Edualter estem organitzant una taula rodona amb el nom “Educació, Drets, Refugi” que realitzarem el dijous 15 de desembres a les 18.30h a l’Ateneu Popular 9Barris. Aviat compartirem més info.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: