Vés al contingut

La revolució sense passamuntanyes // Activistes invisibles a Castelló

Crec que ens toca mirar cap a Castelló en concret, i a València en general per veure com es treball l’activisme i la participació juvenil transformadora. Una mostra és aquest vídeo fet per l’Associació d’Esplais Valencians. Es diu “No hi ha res – voluntaris invisibles a Castelló“.

Voluntariats educatius, invisibles a ulls de l’administració i de la ciutadania en general. Necessaris, inèdits i viables en temps de crisi. Joves que dediquen el seu temps lliure a canviar la realitat que els envolta educant(se) a grups d’infants en valors. La revolució sense passamuntanyes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: