Vés al contingut

[Curs] Art participatiu: joventut i processos migratoris

Les educadores Aldana i Mireia ens avisen que ja estan obertes les inscripcions per participar al Curs de tècniques d’art participatiu: joventut i processos migratoris del MYth Project, que impartirà SAFE al Centre Cívic del Convent de Sant Agustí del 26 al 29 de Juny de les 17:00 a les 19:30h.

Recordeu, la primera sessió (Dilluns 26 de Juny) està destinada exclusivament a professionals i educadors/es. A la resta de sessions ja podeu venir-hi acompanyat dels i les joves que vulguin!

Formulari d’inscripcionshttps://goo.gl/forms/eP97LkLcbj61pA913

Aquí pots llegir el programa sencer.

Què és MYTH PROJECT?

La formació és fruit del projecte europeu Innovative Techniques for reaching out to migrant youth. L’objectiu general és trobar i testar tècniques que ajudin als i les educadores de diferents països europeus a treballar de forma més efectiva amb joves immigrants. El primer pas va ser crear un estudi a cada país soci del projecte on a través d’un marc teòric i entrevistes, s’analitzaven els principals obstacles i necessitats que els i les educadores es trobaven quan treballaven amb aquest col·lectiu. A partir de les necessitats identificades, cada organització sòcia ha triat dues tècniques que implementarà a través d’una formació de 5 dies. La primera formació la imparteix SAFE (organització especialitzada en acció comunitària i art participatiu (sobretot arts plàstiques) amb joves en situació de vulnerabilitat. La formació està destinada tant a educadors i educadores com als mateixos joves que la rebran. És important que dintre del possible hi acudeixin tant professionals com els joves amb els quals treballen perquè hi ha una part d’avaluació de la tècnica que és important que puguin fer els dos perfils.

Per més info: http://reachingout-myproject.eu/

3 pensaments sobre “[Curs] Art participatiu: joventut i processos migratoris Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: