Vés al contingut

La revista Quaderns d’Animació i Educació Social es presenta a Barcelona #QuadernsASC

Aquesta és una d’aquelles activitats maques, fetes amb estima i cuinada a foc lent. S’ajunta una de les revistes en les que col·laboro amb l’Institut on em vaig formar com Animador. Mira tu!  25 anys de cicle formatius d’Animació Sociocultural al Carmel. Grans!

……………………………………………………………………

El proper dijous 28 de setembre a les 17h presentarem el número 26 de la revista digital Quaderns d’Animació i Educació Social. Ho farem al institut Ferran Tallada situat al barri del Carmel de la ciutat de Barcelona. La presentarem de la mà de la Coordinadora per l’Animació Sociocultual de Catalunya – CASC_CAT i de l’equip del Cicle d’Animació Sociocultural i Turística de l’Ins Ferran Tallada que celebra 25 anys.

Amb la participació de:

  • Mario Viché, professor a la Universitat de València i editor de la Revista digital.
  • Sergi Caravaca, animador sociocultural a Sabadell i membre de la CASC_CAT.
  • Pilar Figueres, profesora del cicle Formatiu al Ins Vidal i Barraquer de Tarragona i membre de la CASC_CAT.
  • Pere Olazaguirre, professor del Cicle Formatiu d’ASCiT al Ferran Tallada des del seus inicis.

A la seva última editorial la revista es posiciona d’una manera molt clara quan diu : “A través de les diferents aportacions podem analitzar com comptant des d’una ciutadania activa i compromesa com des d’una gestió cultural capaç d’establir llaços d’intercanvi entre la creació i la ciutadania o des de propostes més específiques relacionades amb l’art, l’expressió dramàtica, el circ social o la recreació d’espais, l’educació sociocultural se’ns presenta, un cop més, com una praxi social d’expressió, llibertat, alteritat i construcció de xarxes comunitàries.”

I tu què en penses?

Assistència gratuïta i lliure fins omplir aforo. Fes difusió a #QuadernsASC

Institut Ferran Tallada // Gran Vista, 54 · 08032 Barcelona. // Busos: 24, 119, 117, 39, V17 // Metro: L5 Coll i Taixonera // Moto/Bici: L’Institut disposa de pàrquing

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: