Vés al contingut

[Web Doc] La Bruguera, una història de la classe obrera

Editorial Bruguera, una història de la classe obrera’ és el títol del webdoc que ha fet l’equip de l’Observatori de Vallcarca. El projecte vol recollir la memòria oral dels extreballadors de Bruguera, que a través d’entrevistes i diferents materials han reconstruït la història d’aquesta empresa, que ha marcat diverses generacions del barri barceloní del Coll.

Els materials i la documentació l’han anat aportant els mateixos treballadors i la família Bruguera. De fet, l’any 2009 el Centre Cívic el Coll–la Bruguera va començar un projecte de recuperació de la memòria històrica de l’editorial i ja va recollir molts d’aquests arxius que ara s’han pogut aprofitar.

Per a més informació i veure els audiovisuals clica aquí.

One thought on “[Web Doc] La Bruguera, una història de la classe obrera Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: