Vés al contingut

“Acció comunitària i medi obert. Un binomi inseparable”. L’Escola d’Estiu de l’IGOP-UAB al Rec Comtal en Montcada i Reixac

Dimecres 27 de juny de 16.30h a 20.30h. Gratuït amb inscripció prèvia

  • Al casal de la Mina i al Rec Comtal de Montcada i Reixac. Avinguda de la Unitat s/n. Accés a mapa ubicació
  • Al marc de la 5ena Escola d’Estiu de l’IGOP. Per a més info general de l’escola i inscripcions aquí.

Descripció

L’acció en el medi obert implica sortir dels espais de treball tancats per apropar-se a altres espais de relació. En aquest marc, diferents professionals plantegen l’accessibilitat i la proximitat com a elements bàsics que permetin construir el vincle educatiu, personal, col·lectiu i comunitari. Convidem a una sessió al pati del Casal de la Mina banyat per les aigües del Rec Comtal on poder apropar-nos experiències, metodologies i reflexions compartides al voltant del medi obert i l’acció comunitària. A més poder realitzar la sessió a peu del mil·lenari Rec Comtal ens apropa a conèixer uns dels projectes que actualment està treballant per construir comunitat des del medi ambient, l’educació, la cultura i l’economia social i solidària. En aquest espai també voldrem compartir amb vosaltres el resultats i l’anàlisi de diferents estudis de cas d’arreu de Catalunya comptant amb l’aportació d’algunes de les seves protagonistes.

16.30h Taula rodona.

Acció Comunitària i medi obert. Un binomi inseparable.

Dinamitza: Gemma R. Salvatella de la Perifèrica de Montcada i Reixac

18.30h Visita al Rec Comtal

Coneixerem el mil·lenari Rec Comtal i els projectes d’acció comunitària al seu voltant. A càrrec de Jose Luis Conejero de l’AVV de Montcada Can Sant Joan i Montse Marcos. Tècnica en cap d’educació de l’Ajuntament Montcada i Reixac.

Amb el suport de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, la Perifèrica i l’AVV de Montcada Can Sant Joan

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: