Vés al contingut

Parlem de Salut Comunitària al barri del Congrés i els Indians

En el barri del Congrés i els Indians del districte barceloní de Sant Adreu del Palomar couen coses interessants al voltant de l’acció comunitària. Entre elles un equip de salut comunitària molt potent al CAP de Maragall que està construint propostes ben interessants. En aquest marc ens conviden a aquesta interessant jornada que tens explicada al cartell. Clica a la imatge per ampliar-ho.

I perquè és important parlar de salut al barris. Aquest vídeo t’ho explica molt clar. un veí de Ciutat Meridiana té l’esperança de vida en els 74 anys i un de Pedralbes en els 85 anys. Alguna cosa passa. La salut varia segons les condicions socials i demogràfiques. Influeix més el codi postal en la nostra salut que el codi genètic.

I aquí el vídeo de la jornada. Felicitats a tot l’equip.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: