Vés al contingut

PROLLEMA, ensenyant llengua materna

PROLLEMA és un projecte que capacita a joves migrats sols com a ensenyants de la seva llengua materna amb l'objectiu de impartir classe de forma remunerada.

Posant focus en aquells que es troben en situació d'exclusió: no disposar de situació administrativa regularitzada, majoria d'edat sense recurs residencial, sense disposició de ingressos reglats i regulars, situació de desocupació forçosa no podent participar a formacions...

Per edició, compten amb 4 joves amb llengües maternes diferents, cercant la partitat de gènere entre el jovent participant. L'únic requisit que demanen, més enllà de la situació donada com a jove migrat sol, és el domini d'expressió i comprensió oral del català i castellà.

Feta la presentació (30/10/19), inicien la fase de selecció de joves (04/11/19-08/11/19), acollint-se a: perfil, requisits, capacitat de compatibilització amb d'altres recursos per part del jovent i sobretot primant molt la seva situació d'exclusió.

Preveuen iniciar la 5ª edició dimarts 12 de novembre finalitzant el 27 de març del 2020,moment de la capacitació del jovent com ensenyant de la seva llengua materna, moment,també, de l'inici de la impartició de la seva llengua de forma remunerada.

Itinerari formatiu

Podeu disposar de més informació accedint a la web (www.prollema.org)o bé seguint a les respectives xarxes socials ( twitter, facebook i instagram)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: