Vés al contingut

A Lleida entenen que l’Animació Sociocultural és …

El grup d’alumnes de l’assignatura l’Animació Sociocultural del Grau d’Educació Social de la Universitat de Lleida, ha treballat durant les setmanes de confinament sobre el concepte de l’Animació Sociocultural, entenent que … “l‘Animació Sociocultural és una estratègia de treball comunitari que pretén que les persones, els grups i les comunitats es dotin de recursos que els ajudin a viure la seva vida de la manera més digna possible“.

Us presentem en aquest vídeo, on han enllaçat en la distància les paraules que per a ells i elles millor expliquen el significat de l’Animació Sociocultural i els espais i àmbits on es desenvolupen les seves metodologies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: