Vés al contingut

Renda Bàsica Ara! i si no és ara, quan? Manifest per una Renda Bàsica Universal #RendaBàsicaARA

Arran de la crisi de la COVID-19 un grup de professionals del sector públic i la iniciativa social hem decidit promoure un Manifest a favor de la Renda Bàsica Universal. Pensem que la situació actual és un bon moment per reivindicar canvis estructurals en les polítiques de serveis socials i socioeducatius.

Podeu llegir-lo i adherir-vos a http://rendabasicaara.org

Les persones que ens adherim al Manifest tenim la convicció que la renda bàsica universal, una assignació monetària incondicionada, és una política social imprescindible i necessària per garantir el dret a la vida material de les persones amb dignitat. Així mateix, apostem per un replantejament radical de les polítiques dels serveis socials i socioeducatius.

Amb aquest Manifest ens adrecem a persones i organitzacions que, sensibilitzades amb aquesta demanda, s’hi vulguin adherir. La intenció de la campanya és sumar-nos a aquelles persones, iniciatives i grups que fa anys que venen reivindicant la RBU, contribuint a reforçar-ne la visibilització i la incidència política.

Segueix la campanya a @RendaBasicaARA 

#RendaBàsicaARA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: