Vés al contingut

El Rec Comtal: un gran equipament invisible

Des del comitè de redacció de la revista Quaderns del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya ens van demanar un article sobre la feina veïnal i comunitària al voltant de la dignificació del mil·lenari Rec Comtal. Ens vam ajuntar l’Ernesto, la Mercè i l’Antonio i vam escriure això. Estem ben contents.

Està en obert i lliure. El pots descarregar en PDF clicant aquí

” La reivindicació veïnal va recuperar el tram de l’històric Rec Comtal situat entre Montcada i Reixac i Nou Barris, a Barcelona. I la cooperació entre veïnat, serveis i administracions va crear el projecte d’acció comunitària “El Rec es mou!” amb la finalitat de generar pertinença i cohesió social”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: