Vés al contingut

Una Escola de formació veïnal i comunitària

Des de la CONFAVC han engegat un projecte formatiu ben interessant.  Es diu TRAMA. Es tracta d’una sèrie d’itineraris formatius variats, flexible i autogestionats per facilitar l’empoderament de les persones que formen part d’associacions veïnal i altres tipus d’associacions. I també perquè  puguin incidir en la dinàmica social, comunitària i política del territori o sector de població en el que desenvolupen llurs activitats.

Una part d’aquesta formació està dissenyada  mitjançant petites càpsules de vídeo on s’expliquen els diferents continguts que són accessibles en qualsevol moment (24/365). Tanmateix, això no ha d’impedir la realització de sessions dinàmiques (a mida) a petició de persones i associacions interessades així com actes presencials en llocs i moments concrets.

​Les temàtiques que toquen són:

I aquí un bon exemple:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: