Vés al contingut

BIONICA. Dones, Art, Tecnologia i Societat

BIONICA Dones, Art, Tecnologia i Societat, és un projecte resident al Canòdrom Ateneu d’Innovació Digital i Democràcia, que vol fer valdre el pensament, la producció i les pràctiques artístic-tecnològiques realitzades per dones així com crear sinergies i accions socials que retallin la bretxa digital de gènere i incentivar el coneixement lliure.

Actualment estem portant a terme una activitat molt interessant per als joves i artistes del barri que vulguin participar. Ens conviden a participar d’aquesta activitat que es portarà a terme el pròxim 9 de juliol a les 18:30 en la sala d’actes del Canòdrom

Més info AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: