Vés al contingut

Antenes. Programació cultural i joves. Trobada Professional

Trobada professional “Antenes. Programació cultural i joves” que se celebrarà el dimarts 14 de desembre de 10h a 14h a “El Modern” (Carrer Nou del Teatre, 16, Girona).

“Antenes. Connectant amb la cultura” és un projecte, impulsat per l’Ajuntament de Girona, que s’adreça a joves i que permet viure des de dins com s’organitza la programació d’un esdeveniment cultural. Per iniciar el projecte, s’ha desenvolupat un estudi al voltant de la participació juvenil a l’oferta cultural de Girona amb contribucions de 135 joves i 28 agents culturals i amb un recull extens de pràctiques inspiradores.

La trobada serà espai de reflexió col·lectiva conèixer els resultats de l’estudi, per inspirar-nos amb altres experiències i per debatre al voltant de la participació de les persones joves en les programacions culturals.


Programa sencer!

Pots fer la inscripció a aquest enllaç!

“Antenes. Connectant amb la cultura” és un projecte, impulsat per l’Ajuntament de Girona, que s’adreça a joves i que permet viure des de dins com s’organitza la programació d’un esdeveniment cultural. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: