Vés al contingut

Culturopolis. Jornades internacionals pels DRETS CULTURALS

El 16, 17, 18 i 19 de novembre de 2022 se celebraran les primeres Jornades Internacionals pels Drets Culturals – CULTUROPOLIS, una trobada per reflexionar i debatre sobre els drets culturals, per pensar sobre com es concreten i per imaginar i trobar mecanismes que els garanteixin.

Després de posar en marxa el primer Pla de Drets Culturals d’àmbit municipal, l’Ajuntament de Barcelona vol continuar enriquint el debat i la reflexió sobre els drets culturals. L’objectiu de CULTUROPOLIS és reforçar el reconeixement dels drets culturals, garantir el seu impuls i divulgar el seu caràcter universal.

Les Jornades estan coorganitzades per l’Ajuntament de Barcelona i Culture Action Europe, la major xarxa europea d’agents i organitzacions culturals. 

La programació de CULTUROPOLIS inclourà ponències i debats, presentacions de bones pràctiques, congrés acadèmic i programació artística i comunitària. Per nodrir la programació s’acaba de llençar una convocatòria de projectes i un call for papers.

Les recerques seleccionades a través del call for papers participaran del congrés acadèmic de les Jornades. El congrés acadèmic de CULTUROPOLIS té la voluntat de facilitar la trobada de tota mena d’agents que investiguen sobre la temàtica dels drets culturals i, sobretot, l’intercanvi i la transferència de coneixement amb la societat. Per això es potenciaran els espais de col·laboració entre recerca i acció, de presentació d’investigacions i de projectes en diferents modalitats. El Congrés està obert a investigacions treballades per associacions, cooperatives i altres col·lectius.

DATES CLAU

-15 de juliol – Data límit per presentar propostes.

-7 de setembre – Resultat de la selecció de propostes.

-17 d’octubre – Data límit per presentar textos breus, pòsters i vídeos.

2 pensaments sobre “Culturopolis. Jornades internacionals pels DRETS CULTURALS Deixa un comentari

  1. Bon dia,

    I si es vol assistir com a “públic”, què s’ha de fer? Veig la informació per a participar i presentar projectes però no què s’ha de fer si es vol assistir per veure i escoltar les ponències i projectes que hi participen. He mirat la informació del teu post i els links que la contenen i no trobo aquesta informació. Pot ser no s’ha de fer cap tipus d’inscripció per assistir? És gratuïta l’assistència?

    Gràcies i Salutacions,
    Eva

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: