Vés al contingut

Anava en bicicleta i em van dir terrorista

La Georgina m’enviava un missatge i m’avisava de l’arribada d’aquesta proposta des de terres mallorquines a terres barcelonines.


Són Les Güilis, un Col·lectiu d’artistes dissidents que irromp a l’espai ürbic mitjançant intervencions composades d’imatges físiques que parteixen d’un qüestionament sociopolític. Proposen la re-apropiació de l’espai públic per resignificar-lo com a espai comú i viure’l com un refugi i no com allò hostil.

Les podreu trobar amb dos dels seus espectacles Anava en bicicleta i em van dir terrorista (dona nom a aquest post) al barri de Sant Andreu al Festival FAACCC (del 4 al 7 d’octubre del 2023), i amb Güelcome al barri de Poblenou al Festival Escena Poblenou (del 19 al 22 d’octubre del 2023).

Ambdues propostes seran comunitàries, per això ja seran per Barcelona uns dies abans per conèixer el terreny. De fet, el 12 de setembre fan un primer encontre a Poblenou en col·laboració amb el Centre Cívic Can Felipa, i els dies 29 de setembre i 1 d’octubre fan un taller a Sant Andreu.

Les Güilis treballen de manera col·lectiva, així que necessiten ajuda perquè la gent dels barris mostrin els seus espais i contin xafardejos, plaers i hostilitats que hi poden trobar, per investigar, jugar i crear juntes. Per això ens demanen que fem arribar aquesta info a gent que coneguem que li pugui interessar (o que en hi animeu vosaltres mateixes)!

En aquest link trobareu tota la info i inscripcions: https://linktr.ee/col.lectiuguilis

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.