Vés al contingut

“Desmuntem l’adultcentrisme”

Jornades per a educadores que vulguin qüestionar la seva pràctica
Aquestes jornades pretenen obrir un espai i un temps per a pensar, reconèixer, conversar sobre nosaltres, les persones adultes i la nostra pràctica educativa. La trobada ens convoca a educadores, acompanyants, monitores, professores i persones que estem connectades d’alguna manera amb l’acompanyament de joves, infants, etc. La trobada és per a parlar de nosaltres, com ens situem i com ens posicionem quan acompanyem com a persones adultes. En aquesta jornada podràs trobar dinàmiques i debats que volen generar preguntes i poder esbrinar altres possibles maneres de desmuntar les pràctiques adultistes. 
✌️ Han organitzat dues trobades, una presencial i una virtual. Et pots inscriure a les dues o només a una.  El contingut d’ambdues trobades serà complementari. 

  • Virtual el dimecres 13 de desembre (17h – 19h ESP // 13h – 15h ARG) 
  • Presencial el dimecres 20 de desembre de 17 a 20h a Barcelona*

*EN EL CAS DE LA TROBADA PRESENCIAL: Han marcat un preu simbòlic (10€) per a finançar part del cost de la jornada. El preu marcat ajuda a poder finançar part de les hores de les professionals relatores i materials que fan servir durant les jornades. Volen cuidar els detalls perquè totes les participants estigueu còmodes, gaudint d’un espai confortable i alhora generar materials audiovisuals i gràfics que després us siguin de profit en la vostra pràctica educativa.Hi ha aforament limitat a la trobada presencial.

 Us podeu inscriure AQUÍ

Us agraïm que pugueu compartir aquest material amb la vostra xarxa de contactes

La jornada ha estat organitzada per Circula Cultura amb el suport de Lu Chait i Cinthia Wanschelbaum

Categories

Educació Social

Etiquetes

, ,

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.