Vés al contingut

Manual de Gestió Cultural per Voluntaris

Interessant i complert manual realitzat per Mario Hernán Mejía que pretén donar eines pel treball en la cultura des de la promoció del voluntariat. Entenent  “voluntariat cultural” com mètode de participació ciutadana per a la transformació social a través d’eines orientades al cultiu de la creativitat, la divulgació del coneixement, la difusió de l’art, i la valorització social i econòmica del patrimoni.

Planteja una necessària estratègia de formació i capacitació per l’acció cultural a través del desenvolupament de capacitats locals per fer dels recursos culturals actius productius que millorin les condicions de vida de les persones i les comunitats.

Un manual que es converteix en una gran aportació ja que conte una part teòrica que el sustenta i una gran quantitat de casos reals, dinàmiques i sessions pràctiques dividides segons temàtiques i adaptables a la realitat dels que ens dediquem  a la educació i a la cultura.

El pots descarregar aquí: “Manual de Gestión Cultual para Voluntarios”

Més informació:
http://gestoresculturalesjalisco.ning.com/profiles/blogs/manual-de-gestion-cultural-para-voluntarios

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: