Vés al contingut

4 pensaments sobre “Desapareix una Escola de Circ a Catalunya Deixa un comentari

  1. crec que el 25 de Novembre, el sector artístic tindria que surtir al carrer i fer veure als polítics que l’educació artística forma part de l’evolució de la humanitat i del esser humà. el fa creixer. Ens estant matan.Sóc ballarina i personalment en posaré en contacte amb l’associacio de ballarins per convocar una sortida general, amb premsa. La Dansa, la poesía, els actors, la música, el circ, té que sortir al carrer i expresar que fem i el que aporta! hi ha que moure’s

    M'agrada

  2. Faig una crida al sector artístic. No podem permetre que l’ignoràcia dels polítics pugui amb tot el que aporta l’art en el desenvolupament de la
    persona,en el seu creixament, l’art forma part de l’historia de la humanitat. Tanquin les portes per la crisis a escoles, a companyies. A frases com : La Cultura es un luxe.Que no paguin les subvencions quant les tenien que pagar… Que el 25 de Novembre tothom surti al carrer. Ballarins, poetes,pintors, malabaristes,companyies de teatre, de circ..des de les associacións que teniun més força, organitzem accions amb la premsa. No surt el poble a realitzar manifestacións? doncs fem-ho nosaltres amb el que savem fer.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: