Vés al contingut

Cinema i discapacitat: “Qui aguanta més”

El curtmetratge “Qui aguanta més” ha estat el guanyador en el X FESTIVAL DE CINEMA DE PONFERRADA 2012, dins de la secció oficial de curts sobre discapacitat. Ha estat dirigit per Gregorio Antonio Muro Arriet.

ZEINEK-GEHIAGO-IRAUN2-

El primer lloc on vaig escoltar parlar d’aquest curtmetratge va ser al blog Mirada Social del Bierzo. Un curtmetratge en basc, amb subtítols en anglès que podria entendre sense necessitat d’idiomes. T’explica, et consciència i et colpeja amb la mateixa força que la vida. Cal veure-ho.

http://vimeo.com/61519155

“Un grup de nens juguen a les vies del tren, reptant-se entre ells per veure qui aguanta més a les vies davant l’arribada d’un tren. Ander triga més del compte en retirar-se i, fregat pel tren, surt volant fora de les vies, el que li deixa importants seqüeles físiques i neurològiques que trastocaran seu futur i el de la seva família, convertint les seves vides en el dur i dramàtic joc de ZEINEK GEHIAGO IRAUN (qui aguanta més) “.

Categories

Educació Social

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: