Vés al contingut

2 pensaments sobre “Reportatge “El Circ Social” Deixa un comentari

 1. M’encanten les teves entrades!!! Sóc conèixedor del projecte de nou barris, en primer lloc per que sóc del gremi i és un exemple a seguir de com ha de ser un Ateneu, i en segon lloc per que la meva companya fa trapezi i aro a les carpes Rogelio Rivel. Només dir-te que les teves entrades em semblen interessantissimes. No deixis d’escriure que jo llegeixo!

  psdta: que conèixes personalment a les persones que han editat el video? jo vull encetar un projecte similar amb un col·lectiu de joves del meu municipi. M’agradaría poder compartir impressions i experiències!

  salut i ànims!

  M'agrada

  • Moltes gràcies!
   Si puges a l’Ateneu avisa’m, ens coneixem i xerrem una estona.
   El vídeo l’han fet unes alumnes al final del Grau de Periodisme.
   Tinc el contacte.
   Com ho fem? Et segueixo al blog que fas però no he vist com contactar-te. “Dinamitzar en temps de crisis” i “21 dies buscant feina” 🙂
   Si vols tens el meu mail al logo de gmail del blog.
   Fem el contacte.
   Salut!

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: