Vés al contingut

Les formes culturals contra la corrupció

“Les formes culturals contra la corrupció” és el títol d’un dels programes radiofònics de Wonderland a Ràdio 4.  En ell han intentat desenvolupar la idea de la cultura com eina de lluita contra la corrupció. Interessant reflexió!. El que fan es lligar determinades activitats culturals amb els valors que permeten construir. Així parla dels Festivals com projectes per plegar esforços, del circ com eina educativa bàsica,  de l’autoretrat com a auto-revelació, i l’escriptura per preguntar-se el perquè de tot plegat. Un interessant exercici, encara que amb algunes coses agafades amb pinces, que en planteja la cultura com eina contra la corrupció. El podeu escoltar sencer aquí.

cultura contra la corrupció
Les formes culturals contra la corrupció

Categories

Cultura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: