Vés al contingut

Retratem Canvis: La Veu de les Dones a l’espai audiovisual intergeneracional

retratamos cambios
Foto de Gabriel Tizón

Retratem Canvis: La Veu de les Dones a l’espai audiovisual intergeneracional” és un treball que compara la realitat de les dones de diferents generacions a partir de les seves veus. Parlen de sexualitat, treball, relacions, maternitat, etc.  Una manera molt clara de veure el canvis que s’han donat en el últims anys  a partir de la veu de les seves protagonistes.

L’audiovisual és el resultat del Treball de Dinamització i Animació Sociocultural realitzat per l’ Equip professional de Hartford per encàrrec del Departament de Serveis Socials del Districte Centre, Ajuntament de Madrid. Hartfod porta a terme molts projectes d’envelliment actiu on treballen amb una lògica de protagonisme de la persona i creació de ciutadania molt interessant.

El documental es presentà el passat 8 de març, amb Motiu del Dia Internacional de la Dona. Aquí us deixem l’enllaç.  A més diuen que els agradaria conèixer la vostra opinió i els vostres suggeriments.

Categories

Animació Sociocultural

Etiquetes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: