Vés al contingut

Aspasim. Treballant la inclusió social

Aquesta entitat la conec pel Toni Artal, un bon amic que parla de la seva feina amb un passió i una estima que et contagia les ganes de conèixer-los. Ens va enviar aquest vídeo que explica molt bé la força del que fa cada dia a Aspasim. El comparteixo amb el seu permís.

Aspasim, amb 75 anys d’història, és una Entitat amb seu a Barcelona que té com a missió la integració, inclusió, assistència, rehabilitació i atenció integral, personalitzada i de qualitat a les persones amb discapacitat psíquica greu en tots els àmbits vitals (atenció precoç, educació, ocupació, lleure, esport, habitatge, etc..), per tal de potenciar el seu màxim desenvolupament personal i social i tots aquells altres aspectes que incideixen en una vida de qualitat per a les persones en general (benestar emocional, intimitat, relacions interpersonals, benestar material i productivitat, benestar físic, autodeterminació, inclusió social i Drets).

ASPASIM_2013_VISITA_hp_INTERNACIONAL
Toni Artal. El primer per la dreta a la part d’abaix.

Categories

Educació Social

Etiquetes

2 pensaments sobre “Aspasim. Treballant la inclusió social Deixa un comentari

  1. Buenas tardes, mi nombre es Marilys, soy estudiante de educacion social por la UIB (baleares) y estoy haciendo un trabajo sobre circo social como herramienta de transformacin social.llevo ya mucho tiempo leyendo sobre ello y me he puesto en contacto con Acirkaos que estan en Menorca, adems de leer tus entradas en el blog. mi mail es un poco un grito de ayuda, para el trabajo necesito poder demostrar que el circo social funciona como herramienta, necesito estudios o datos que sean comprobables y no encuentro la informacin que necesito. aqu es donde viene mi peticin de ayuda, si pudiarais decirme doonde puedo buscarlos estara muy agradecida. mil gracias de antemano

    Date: Tue, 10 Dec 2013 09:14:59 +0000 To: marilys_saso@hotmail.com

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: