Vés al contingut

Obrim el Casal de Barri #SomHarmonia

El dissabte 24 de maig a les 17.30h és la data i hora anunciada per la Plataforma d’Entitats Harmonia en la que obriria simbòlicament el Casal de Barri ubicat al complex industrial de la Fabra i Coats. La plataforma porta vuit anys reivindicant-ho. Ho vol gestionar des de la fòrmula legal de Gestió Ciutadana. Els responsables municipals del districte barceloní de Sant Andreu han ordenat el tancament total i, des del divendres 23 de maig, membres de l’UPAS de la Guàrdia Urbana tenen el recinte acordonat.

L’’organització ha plantejat l’acció de forma cívica, festiva i intergeneracional al marc de les Festes de la Primavera. La convocatòria compta amb el suport del teixit associatiu de San Andreu, i d’altres barris i equipaments.

Pots veure més info aquí: http://ateneuharmonia.wordpress.com/

SOMHARMONIA

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: